Tom Receveur:
0478-531650

Over mij

Na een middelbare opleiding in de electrotechniek en daarna 2 jaren HBO ben ik geswitched naar de opleiding uurwerkmaken aan de Vakschool Schoonhoven. Deze opleiding heb in 1986 afgerond met het behalen van mijn diploma.

Hierna ben ik gaan werken bij een antiquair in het centrum van Utrecht en omdat daar na een paar maanden de zittende klokkenmaker vertrok werd ik verantwoordelijk voor het repareren van klokken, horloges, reisklokken en alles wat enigszins mechanisch van aard was. Waaronder barometers, natuurkundig instrumentarium, meetinstrumenten, waagjes etc. Het repareren van electrische klokken en moederklok installaties en het installeren hiervan heb ik veel gedaan.

Ook op het gebied van houtsoorten en bewerkingen daarvan heb ik het een en ander opgestoken. Na 4 jaar in Utrecht gewerkt te hebben ben ik in het voorjaar van 1990 een eenmanszaak begonnen in Venray. De naam van de onderneming is : Tom Receveur, klokkenmaker / horlogemaker.

Hier repareer ik naast klokken en horloges ook barometers en mechanisch en electro-mechanisch speel goed. Denk bijvoorbeeld aan modelspoortreinen en blikken opwind speelgoed. De zaak Tom Receveur staat garant voor 39 jaar ervaring en ambachtelijk vakmanschap, werkt met garantie en verleent een goede service.

Voor opmerkingen of inlichtingen kunt u het contactformulier op de contactpagina invullen.