Tom Receveur:
0478-531650

Diensten

Een klok of horloge is een mechanisch instrument dat als het goed is jaren aan een stuk, 365 dagen per jaar, 24 uur per dag functioneert onder vaak wisselende omstandigheden. Daarom is goed en tijdig onderhoud aan uurwerk nodig om later vaak een dure reparatie te voorkomen.

U krijgt van te voren advies en een kostenloze prijsopgave waarna u zelf kunt beslissen of u de reparatie uit wil laten voeren. Op reparaties van klokken geef ik een garantie van 2 jaar en op die van horloges een half jaar, behalve op opwindveren en glasbreuk.

Aangesloten bij het uurwerkherstellersforum geeft u bijna de zekerheid dat een onderdeel wat niet meer in de reguliere handel voorradig is, toch nog te krijgen is bij de ca. 200 collega’s die bij het forum zijn aangesloten. Het vervaardigen van raderen, assen en andere onderdelen wordt met behulp van speciaal gereedschap ook in het eigen atelier gedaan.
Voor reparatie aan kasten of wijzerplaten werk ik samen met vakmensen op deze specifieke vakgebieden. In overleg kan ik de klok ook bij u thuis ophalen en na reparatie weer terug brengen en installeren.

De zaak Tom Receveur staat garant voor 39 jaar ervaring en ambachtelijk vakmanschap, werkt met garantie en verleent een goede service.